Smaller Default Larger

Wat is bedrijfscatering? 

Bedrijfscatering is het onderhouden van het bedrijfsrestaurant in het pand van een opdrachtgever. Daarnaast kan een bedrijfscateraar ook koffieservices, automaten en andere extra activiteiten verzorgen. De cateraar neemt, indien gewenst, alle voedsel gerelateerde zaken voor u uit handen; van het verzorgen van de lunch in het restaurant tot het bestellen van gebak voor een verjaardag of jubileum. Ook kan de cateraar ondersteuning bieden bij recepties en ontvangsten.

RAS als bedrijfscateraar

Mocht u kiezen voor RAS Catering als uw bedrijfscateraar, dan gaan wij samen met u kijken wat de beste oplossing is voor uw bedrijf.

Niets is ons te gek of we weten wel een oplossing voor UW specifieke vraag of opdracht.

Die oplossing is altijd tweeledig en wordt geheel toegesneden op de wensen en opdrachten van u als opdrachtgever, onze klant. Mits natuurlijk binnen de vastgestelde wettelijke richtlijnen.

 

            

 

Allereerst kijkt RAS Catering samen met u welk product het beste aansluit bij uw bedrijf. Samen stellen we bijvoorbeeld vast welk serviceniveau gewenst is en welk assortiment er in uw bedrijfsrestaurant beschikbaar moet zijn. Wellicht heeft u nog aanvullende diensten die u graag door RAS Catering wilt laten verrichten.

Het tweede deel van de oplossing bestaat uit de contractvorm tussen u als klant en RAS Catering als bedrijfscateraar. Ook hierin zijn wij flexibel en we kijken graag samen wat de beste contractvorm is voor uw bedrijf.


Onze locaties
Glasfabriek O-I in Schiedam

In de glasfabriek verzorgt RAS Catering de bedrijfskantine en daarnaast de kantinette. Aangezien het hier gaat om een 24-uurs bedrijf, willen wij onze gasten ieder uur van de dag service verlenen. Binnen reguliere werktijden is onze kantine geopend voor de lunch, waar we ook iedere dag een warme maaltijd aanbieden. Buiten de werktijden van onze gastvrouwen zijn er automaten in de kantinette. Deze zijn gevuld met onder andere belegde broodjes, maaltijden, fruit en zuivel. Zo kunnen onze gasten op ieder moment van de dag genieten van iets lekkers te eten en te drinken, hoe hun werkdag er ook uitziet.
International Water House in Den Haag

Verschillende waterorganisaties zijn gehuisvest in het International Water House, waarvan Netherlands Water Partnership (NWP) en International Water and Sanitation Centre (IRC) de twee grootste zijn. Op deze locatie zijn veel vergaderingen en internationale bijeenkomsten, waarvoor RAS Catering koffieservices en lunches verzorgt. Daarnaast zorgt RAS Catering voor de dagelijkse lunchvoorziening voor haar gasten. Deze lunchvoorziening is vrij informeel en sober, omdat dit past bij de bedrijfsvisie van het International Water House. Geheel naar wens van de klant draagt RAS Catering ook zorg voor de receptiediensten in het pand.
ShareBiz in Zoetermeer (juni 2013 - augustus 2014)

Enkele kleine ondernemers in Zoetermeer hebben gemeenschappelijke huisvesting gevonden in het kantorenpand ShareBiz, waar samenwerking voorop staat. Voor onze gasten van ShareBiz verzorgen wij dagelijks de lunch in de vorm van een lunchroom. De gastvrouwen van RAS Catering staan achter de bar en vanuit daar worden drankjes en heerlijke belegde broodjes uitgeserveerd. Ook tijdens de koffiepauzes is er een lekkere koek of juist een hartig tussendoortje beschikbaar.