Smaller Default Larger

Wat is partycatering?

Onder partycatering wordt verstaan het, gepaard gaande met dienstverlening, verstrekken van gerechten en dranken voor gebruik bij besloten partijen. Deze partijen vinden plaats op een door de opdrachtgever gekozen locatie, mits deze locatie voldoet aan de wettelijke richtlijnen op horecagebied.

De partycateraar kan alleen het eten en drinken verzorgen, maar ook een totale dienstverlening bieden. Denkt u dan bijvoorbeeld aan (bedienend) personeel, aankleding en serviesgoed.RAS als partycateraar

Als u wilt dat RAS Catering uw partij verzorgt dan gaan wij samen met u kijken welke mogelijkheden er zijn. De service van RAS bestaat uit een luisterend oor en advisering. Pas daarna zullen we geheel naar uw wensen de partycatering ook daadwerkelijk voor u verzorgen.

Als u al een contract heeft met RAS Catering op het gebied van bedrijfscatering, dan kijken wij of er binnen of buiten het contract mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld vergaderlunches, borrels en recepties te verzorgen.

Maar ook als u geen klant bent van RAS Catering zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij kunnen partycatering aanbieden op eenmalige basis, maar er kunnen ook afspraken gemaakt worden om bijvoorbeeld eens in de maand een borrel voor u te verzorgen.

De partycatering van RAS Catering is veelzijdig en is altijd maatwerk. Of het nu gaat om een vergaderlunch, een koffieservice, een buffet, een receptie of een borrel. Samen met u komen we met een passend plan, geheel tegemoetkomend aan uw wensen.