Catering: Belegde Broodjes & Lunch(buffetten)

Welkom bij de broodjes- en lunch cateringservice van RAS Catering!

Bent u opzoek naar lekkere belegde broodjes voor bij de lunch? RAS Catering is dan de cateraar voor jou! Wij hebben een ruim assortiment aan broodbeleg, u kunt een keuze maken uit: vlees, vis, vega en vegan belegde broodjes (combineren is mogelijk). Heeft u een zakenlunch en wilt u goed voor de dag komen? Heeft u als werkgever wellicht iets te vieren met uw medewerkers? Of hebben u en uw collega’s gewoon zin in een lekkere lunch? Denk dan aan de mogelijkheden die RAS Catering u te bieden heeft.

Wij bieden bedrijven en particulieren de mogelijkheid om (h)eerlijk belegde broodjes, salades, fruit en dranken te bestellen (of af te halen). Onze producten worden altijd vers bereid en er is volop keuze, zodat er altijd iets bij zit wat naar uw smaak is. Onderaan deze pagina zijn de menukaarten van de broodjes en lunches te vinden, uiteraard kunnen wij alles personaliseren naar uw smaak en stijl. 

Bij RAS Catering staat wij voor inclusiviteit, heeft u bepaalde dieetwensen of voorkeuren (denk aan Halalvlees of veganistisch eten), dan is dat allemaal mogelijk, vergeet niet om dit door te geven bij uw aanvraag zodat wij hier rekening mee kunnen houden!

Heeft u vragen over of uw ideeën mogelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op!

.

Aanvraag indienen?

Wilt u een aanvraag indienen en wilt u hiervoor graag contact met ons opnemen? 
Neem dan contact met ons op door op "Contact" te drukken of bel ons door op de onderstaande knop "neem telefonisch contact op!" te drukken.