Over Ons

Onze missie is om de kennis die wij hebben te gebruiken om opdrachtgevers met een persoonlijke touch van dienst te zijn.

RAS Catering wil de specifieke wensen van de opdrachtgevers centraal stellen. De cateringdienstverleningen zijn gebaseerd op de vraag van de opdrachtgever, u vraagt en wij leveren. RAS Catering staat voor het laten groeien van de cateringservice binnen Zoetermeer en omstreken, hiervoor moet RAS expert zijn in het aanbieden van de juiste oplossingen die perfect overeenkomen met de klantbehoeften. 

Onze hoofdlocatie is gevestigd in Zoetermeer en het heet Restaurant "Gewoon Samen". De naam is ontstaan vanwege de samenwerking met De Springplank en Stichting Zorg Samen Doen. Hier bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een dagbesteding aan. Bij ons is het erg belangrijk dat iedereen gelijk en respectvol wordt behandeld, vandaar de naam "Gewoon Samen", wij verrichten de taken gewoon samen met elkaar!

Bij RAS streven we naar een goed balans tussen economische en sociale waarden binnen het bedrijf. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons erg van belang. Wij zorgen met ons MVO-beleid voor een groeiende welvaart en voor banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dit doen wij door onze samenwerking met Stichting Zorg Samen Doen en Woonwarenhuis De Springplank. 

RAS is werkzaam op verschillende locaties, in Rotterdam verzorgen wij de schoolcatering aan het Erasmiaans Gymnasium. De school onderscheidt zich van andere scholen door uitdrukkelijk aandacht te geven aan de intellectuele vorming van de leerlingen. Culturele vorming is hierbij een belangrijk aandachtspunt. RAS Catering verzorgt tijdens de pauzes broodjes, dranken, koeken, snoep en fruit voor de leerlingen in de Cantina. Ook tijdens open dagen, vergaderingen van leerkrachten, symposia en andere activiteiten biedt RAS Catering veel ondersteuning aan. Op dit moment is RAS Catering samen met de schoolleiding hard bezig om het concept van gezonde voeding in de Cantina een plek te geven.

In Zoetermeer verzorgen wij aan de Argonstraat de bedrijfscatering voor de gemeente Zoetermeer. Bedrijfscatering is het onderhouden van het bedrijfsrestaurant in het pand van een opdrachtgever. Wij kunnen dan ook koffieservices, automaten en andere extra activiteiten verzorgen. Indien gewenst neemt RAS alle voedsel gerelateerde zaken voor u uit handen; van het verzorgen van de lunch in het restaurant tot aan het bestellen van gebak voor een verjaardag of jubileum.