Partycatering (warme en koude buffetten)

Onder partycatering wordt verstaan het verstrekken van gerechten en dranken voor gebruik bij besloten partijen en feesten. Deze partijen vinden plaats op een door de opdrachtgever gekozen locatie of op het eigenlocatie van RAS Catering in Zoetermeer. 

Wij kunnen een totale dienstverlening aanbieden of alleen het eten en drinken verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (bedienend) personeel en serviesgoed (in overleg). RAS Catering kan partycatering aanbieden op eenmalige basis, maar er kunnen ook afspraken gemaakt worden om bijvoorbeeld maandelijks een borrel voor u te verzorgen.

Als u wenst dat RAS Catering uw partij verzorgt dan gaan wij samen kijken naar welke mogelijkheden er zijn. Pas daarna zullen we geheel naar uw wensen de partycatering ook daadwerkelijk voor u verzorgen.

Wij zijn veelzijdig en werken altijd op basis van maatwerk. Of het nu gaat om een vergaderlunch, een koffieservice, een buffet, een receptie of een borrel. Samen komen we met een passend plan, meedenkend aan uw wensen.

Eventcatering & BBQ

Onder eventcatering wordt verstaan dat RAS alle cateringzorgen van u overneemt en deze in behandeling neemt. Wij zorgen voor de juiste catering, passend bij uw gelegenheid. Voor elk evenement bieden wij een passend voorstel, op basis van uw wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een barbecue op uw evenement. RAS kan op aanvraag een privé-chef meeleveren die gedurende uw evenement lekkere gerechten op de barbecue bereid. 

Heeft u een eigen ruimte beschikbaar of wilt u op locatie van RAS Catering een jubileum, receptie of bedrijfsfeest te organiseren? Wij helpen u graag met de voorbereidingen, de aankleding en natuurlijk de catering hiervan. Wat en/of waar u het ook viert, ons ijzersterke netwerk van vaste leveranciers zorgt ervoor dat het u werkelijk aan niets ontbreekt. Op deze manier kunt u zelf ook genieten van uw evenement.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vergaderruimtes

Ook voor uw vergaderingen kunt u bij RAS terecht. Wij bieden ruimtes aan op onze hoofdlocatie in Zoetermeer. Deze zijn voorzien van tafels, stoelen en een beamer. U krijgt hier overigens ook koffie, thee en water bij. 

Mocht u bij de vergadering belegde broodjes, een warme lunch, borrelhapjes, snacks of iets ander willen dan is dat ook mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven bij de aanvraag.

Vrijdagmiddagborrels  (NETWERK & CONNECT)

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseert RAS Catering een gezellige vrijdagmiddagborrel in de partytent, de borrel is voorzien van alcoholische en non-alcoholische dranken, lekkere barbecue hapjes, borrelhapjes en nog veel meer. Deze borrels worden georganiseerd zodat, de buurtbedrijven en -bewoners in Zoetermeer met elkaar verbonden kunnen worden én natuurlijk een gezellige dag beleven samen!

Op onze social mediakanalen kunt u zien wanneer de eerstvolgende borrel plaats vindt. Woont of werkt u in de buurt van Lansinghage? Kom dan een keer gezellig langs.

Aanvraag indienen?

Vul dan uw gegevens hieronder in met uw wensen erbij en wij zullen spoedig contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Netherlands

Our privacy policy applies.